Marian Fiscuci de la Tel Drum iese din DNA si fuge cat vede cu ochii urmat de jurnalisti! Se vede ca face tenis cu Dragnea!

Fotoreporterul Octav Ganea de la INQUAM Photos a surprins o imagine, daca nu de Pulitzer, macar de toata pomina cu fostul actionar din firma Tel Drum, Marian Fiscuci. Octav Ganea l-a pozat pe Fiscuci cand sprinteaza la iesirea de la DNA pentru a nu fi intervievat de jurnalisti. Fiscuci este cercetat de DNA pentru constituirea unui grup infractional organizat, iar marti a fost audiat in calitate de prim proprietar al Tel Drum. 

In dosarul Tel Drum, Marian Fiscuci, apropiat al liderului PSD si actionar majoritar (scriptic) al Tel Drum SA, este urmarit penal pentru constituirea unui grup infractional organizat.

In acelasi dosar, in noiembrie 2017 a fost pus sub acuzare si liderul PSD, Liviu Dragnea, acuzat de constituire a unui grup infractional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credinta de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete si abuz in serviciu cu obtinere de foloase pentru sine sau pentru altul. Potrivit procurorilor, Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Teleorman, a initiat un grup infractional organizat care actioneaza si in prezent si din care au facut si fac parte functionari ai institutiilor din administratia publica si persoane din mediul de afaceri. Grupul initiat in anul 2001 avea ca principal scop obtinerea frauduloasa a unor sume importante din contractele finantate din fonduri publice , prin comiterea unor infractiuni de abuz in serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscala, spalarea banilor si folosirea de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii, spun procurorii DNA.

sursa: news.ro, hotnews.ro

Aboneaza-te la Podcastul BANUL