Ministrul pentru Mediul de Afaceri anunta finantarea, fara niciun fel de piedica, a 10.000 de afaceri!

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ilan Laufer, a semnat ordinul pentru ridicarea tuturor clauzelor suspensive pentru toate contractele Start Up Nation.

Anunţul a fost făcut la Ploieşti, unde Ilan Laufer a participat la un eveniment dedicat acestui program. Ilan Laufer a precizat că toţi beneficiarii au undă verde pentru punerea în practică a programelor.

„Chiar astăzi am dat un ordin pentru ridicarea tuturor clauzelor suspensive din toate contractele, indiferent dacă sunt pe cerere de rambursare sau pe cerere de plată şi ne dorim ca în următoarele două săptămâni să finalizăm semnarea tuturor acordurilor de finanţare, ridicarea clauzelor suspensive din contract şi toată lumea să poată să se apuce de implementare, începând cu săptămâna aceasta, inclusiv cei care merg pe cerere de plată. Sunt două variante: cei care vor credit punte merg pe credit punte şi foarte mulţi dintre ei s-au apucat deja de implementare şi semnează contractele de credit punte, pe de altă parte avem pe cei care pot să meargă pe cerere de plată şi acestora urmează, din săptămâna aceasta, să le ridicăm clauza suspensivă”, a declarat Ilan Laufer.

Sursa: Rador

Aboneaza-te la Podcastul BANUL