Oferta in premiera pe piata de telefonie din Romania: 5 euro şi acces nelimitat în aplicaţiile favorite!

Telekom Romania anunţă noi oferte pentru clienţi. Utilizatorii Cartelei Telekom au acum trafic gratuit în aplicaţiile Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp, fără a consuma traficul de date inclus, la preţuri începând de la 5 euro credit, iar cartela Telekom oferă clienţilor trafic consistent de date, cu bonusul GigaDay, de 30 GB / 30 de zile, la viteze 4G, potrivit unui anunţ al companiei.

“Noile noastre oferte lansate astăzi susţin tendinţele şi preferinţele clienţilor pentru acces la aplicaţiile de social media şi de video streaming, oricând şi oriunde s-ar afla, direct pe telefonul mobil. Utilizatorii Cartelei Telekom se pot bucura de trafic gratuit în cele mai populare aplicaţii de social media – Facebook, Facebook Messenger şi WhatsApp – fără a consuma resursele de date incluse”, a spus Frantisek Mala, Director Executiv Comercial, Segment Rezidential, Telekom Romania.

Clienţii Telekom care au abonamente de Internet TV şi servicii mobile, vor primi şi conţinut TV exclusiv, pe care îl pot accesa pe orice dispozitiv. Serviciul Internet TV este disponibil începând de la 5 euro / lună (TVA inclus), achiziţionat într-un pachet promoţional împreună cu serviciul de Internet fix de la Telekom.

Pentru clienţii care deţin şi servicii fixe de la Telekom Romania, abonamentele de servicii mobile, cu preţuri începând de la 5 euro / lună (TVA inclus), aduc 50 GB trafic de date pentru video streaming în aplicaţia mobilă Telekom TV, care oferă utilizatorilor acces la canalele Telekom Sport, HBO şi Cinemax direct pe mobil.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL