Politicienii incep sa inteleaga rolul întreprinzătorilor autohtoni: creșterea economică și dezvoltarea clasei de mijloc în România

Deputatul Maria Stoian a comunicat rolul întreprinzătorilor autohtoni în creșterea economică și dezvoltarea clasei de mijloc în România.

  • Dezvoltarea antreprenoriatului și a IMM-urilor autohtone
  • Alinierea României cu statele europene dezvoltate în privința întreprinderilor mici și mijlocii
  • Schimbarea de optică și abordare în consumatorismul politicilor europene
  • Premise optimiste pentru diminuarea crizei energetice și a fluctuațiilor economice

„În calitate de susținător al dezvoltării antreprenoriatului și a IMM-urilor autohtone, mă pronunț ferm pentru dinamizarea acțiunilor de sprijin al acestui segment extrem de important al economiei naționale. România trebuie să se alinieze statelor europene dezvoltate din punctul de vedere al funcționării și stabilității întreprinderilor mici și mijlocii, acestea fiind principalul motor al creșterii economice sustenabile.”, tranmiste Maria Stoian, deputat PNL.

De asemenea, liberala precizează că: „Avem nevoie de o schimbare de optică și de abordare în ceea ce înseamnă consumatorismul politicilor europene, fapt ce presupune implicarea noastră dinamică în definirea acestora. Avem creștere economică, avem potențial, avem resurse umane concludente, suntem pe un trend pozitiv al PIB, majorat cu 2,3%, salariul mediu este, de asemenea, în proces de majorare, iar rata inflației a început să scadă și va scădea în continuare până la sfârșitul anului. Sunt premise optimiste pentru diminuarea crizei energetice și a celorlalte fluctuații economice, determinate de o serie de factori subiectivi interni și internaționali, iar acum trebuie să ne concentrăm spre dezvoltare și evoluție.”

Aboneaza-te la Podcastul BANUL