Produs toxic retras de urgenta de la LIDL. Mai bine nu-l consuma daca l-ai cumparat!

Gigantul Lidl este pus intr-o situatie neplacuta de un producator roman cu care retailerul colaboreaza si-a chemat podusul aflat pe rafturile gigantului, dupa ce a depistat o toxina in componenta sa. Producatorul roman SC Marul Argintiu SRL a cerut retragerea din magazine a produsului “Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L” din unitatile Lidl, iar potrivit unui comunicat al producatorului, sucul ar contine toxina Patulina. Aceasta poate avea efecte toxice asupra organismului uman.

Producatorul avertizeaza clientii sa nu consume produsul si sa il returneze in orice unitate Lidl. Produsul are data de valabilitate 24.01. 2019 si poate fi returnat chiar si fara bon fiscal. Mai mult, clientii isi vor primi banii inapoi.

“Producatorul roman SC Marul Argintiu SRL va informeaza cu privire la rechemarea si returnarea produsului „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L“.

Producatorul roman SC Marul Argintiu SRL recheama preventiv produsul „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L“, cu data de valabilitate 24.01.2019. In cadrul verificarilor interne, intr-o proba a fost depistata toxina Patulina. Patulina poate avea efecte toxice asupra organismului uman. Intrucat nu poate fi exclus vreun risc asupra sanatatii, clientii sunt rugati insistent sa tina cont de aceasta rechemare si sa nu consume produsul in cauza.

Produsul „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L“ al producatorului SC Marul Argintiu SRL a fost vandut de catre Lidl Romania. Din motive ce tin de siguranta consumatorului, Lidl Romania a reactionat fara intarziere si a scos produsul de la vanzare. Produsul mai sus mentionat, cu data de valabilitate 24.01.2019, poate fi returnat in toate magazinele Lidl. Contravaloarea produsului va fi restituita, fara a fi necesara prezentarea bonului fiscal.


Aceasta rechemare vizeaza exclusiv produsul „Camara Noastra Suc de mere si sfecla rosie, 2L“ al producatorului SC Marul Argintiu SRL. Alte produse vandute de catre Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producatorului SC Marul Argintiu SRL, nu sunt afectate de aceasta rechemare.

Producatorul SC Marul Argintiu SRL isi cere scuze fata de persoanele afectate pentru neplacerile create.”

sursa: stireazilei.com

Aboneaza-te la Podcastul BANUL