Sebastian Burduja: eBay se aliază cu Poșta Română pentru a lansa un program național destinat IMM-urilor românești

Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Sebastian Burduja a precizat faptul că @ebay este una dintre cele mai importante platforme de comerț online la nivel mondial și este folosită cu succes de milioane de oameni din întreaga lume. Astăzi, compania a anunțat un parteneriat surpriză cu Poșta Română pentru a lansa un program național dedicat IMM-urilor românești.

”Detaliile despre acest program urmează să fie anunțate săptămâna viitoare. Cert este că vom reuși astfel să oferim antreprenorilor români acces la o piață globală și facilitarea vânzării de produse și servicii pe platforma eBay.

Poșta Română va juca un rol important în acest parteneriat, ajutând IMM-urile să livreze produsele în timp util. Prin intermediul acestui program, companiile românești vor putea să își extindă afacerile, să își crească veniturile și să își dezvolte o prezență online mai puternică.

Parteneriatul dintre eBay și Poșta Română va avea un impact pozitiv asupra economiei românești, contribuind la creșterea exporturilor de produse românești.

Felicitări, Valentin Ștefan și echipei Compania Naţională Poşta Română! Un pas important pentru România Viitorului. Continuăm.” a declarat ministrul.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL