Un celebru lant de magazine taie cauciucurile masinilor soferilor nesimtiti!

Administratorii unui cunoscut complex de magazine din Iași au instalat semne de circulație prin care se interzice accesul auto. Șoferii care nu le respectă vor rămâne fără cauciucuri.

Până de curând, erau instalate nu mai puțin de patru semne de circulație „Accesul interzis”, de cele mai multe ori fiind ignorate de șoferi.

Acum, cei care nu vor înconjura câțiva zeci de metri vor rămâne fără cauciucuri, după ce un limitator de viteză cu țepi a fost amplasat pe sensul interzis circulației, potrivit bzi.ro.

„Este o proprietate privată, dacă nu s-a putut de voie bună, am luat măsuri mai drastice. Dacă respecți regulile, nu se întâmplă nimic”, a declarat acționarul Egros, Bogdan Gheorghiu.

„Am văzut și eu unul care a rămas cu cauciucul moale… Mă amuză, au pus semne de interzis de le vedeai din avion… puseseră, la un moment dat, un cadru de metal, să rămână o bandă, tot intrau cum doreau ei. Bine le face, doar restul oamenilor nu sunt mai proști! Încă, dacă ar fi după mine, să pună așa pe toate străzile cu sens unic, să vedem atunci bizonii”, a declarat Doru, șofer.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL