Cat lasa bacsis, de obicei, antreprenorul Dragos Petrescu, proprietarul lantului de restaurante City Grill

Dragoș Petrescu, patronul restaurantelor City Grill și unul dintre „leii” de la emisiunea „Imperiul leilor” de la ProTv, a dat publicității foarte multe detalii despre el în emisiunea de sâmbătă, 28 mai, „La cină”, moderată de Ionela Năstase la Digi 24.

Una dintre întrebările lansate de moderatoarea emisiunii a fost dacă Dragoș Petrescu lasă bacșiș la restaurantele pe care le frecventează, altele decât cele pe care le administrează.

Ei bine, Dragoș Petrescu a dezvăluit că lasă la restaurante un bacșiș de peste 10% din prețul consumului.

El a mai spus că bacșișul este foarte important pentru angajatul din domeniul ospitalității și că, dacă înainte de pandemie, acest venit al generozității clienților reprezenta un procent de 7,1%, în vremea pandemiei acesta a sărit de 9%.

Concluzia este că clienții români sunt foarte generoși și că, în timpul pandemiei, ei au înțeles foarte bine nevoile industriei în domeniul ospitalității.

Dragoș Petrescu este proprietarul a zeci de restaurante City Grill în care lucrează aproape 1500 de angajați.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL