Marii retaileri din Romania fac angajari! Vezi ce ofera, pe langa salariu, companii precum IKEA, Carrefour, Lidl sau Kaufland!

Mai multe magazine importante din Romania sunt în căutare de angajați in aceasta perioada, scrie Greatnews.ro.

Ikea caută casier în cadrul departamentului Relații Clienți. „Sarcina principală a unui angajat IKEA este aceea de a maximiza vanzările și profitabilitatea în domeniul său de responsabilitate, utilizând cunoștințele IKEA despre gama de produse, condiţiile de pe piaţa locală și nevoile clienţilor”, se arată în anunțul de angajare. Mai multe detalii găsiți – aici.

Tot la Ikea se caută și stivuitorist. „În calitate de stivuitorist, contribui la procesul de aprovizionare al depozitului în fiecare zi. Trebuie să fii capabil să gândești și să acționezi eficient și sigur, pentru a asigura o funcționare constantă a fluxului de marfă, care are ca rezultat disponibilitatea produselor potrivite pentru clienți”, se spune în anunțul de angajare, pe care îl puteți vizualiza aici.

Și Carrefour face angajări în mai multe magazine. Printre altele, se oferă tichete de masă, asigurare medicală privată, cupoane de magazin, primă de vacanță și cursuri de formare. Întreaga listă de anunțuri de angajare de la Carrefour o găsiți – aici.

Și Lidl caută angajați pentru mai multe magazine din țară. Pentru un post de vânzător de exemplu se cere să ai studii medii finalizate, să fii amabil și orientat către client, să îți placă să lucrezi în echipă, să dai dovadă de implicare și să fii flexibil și să fii punctual și rezistent la stres.

Lidl promite un pachet salarial atractiv și peste medie, bonuri de masă, asigurare medicală, școlarizare personalizată pe diverse teme cu un trainer dedicat, un mediu de lucru plăcut, modern și dinamic, posibilitatea de dezvoltare profesională. Mai multe detalii și lista întreagă de anunțuri de angajare de la Lidl găsiți – aici.

Angajări face și Kaufland. „De la definirea sortimentului de produse până la negocierea contractelor de achiziții – acesta este departamentul Achiziții la Kaufland. Ești un bun negociator? Ești pasionat de cifre, rapoarte și statistici? Atunci acesta este locul potrivit pentru tine!”, se spune în anunțul de angajare pentru postul de asistent manager achiziții.

Întreaga listă de anunțuri cu locuri de muncă la Kaufland o găsiți – aici.

Sursa: Greatnews.ro