Salarii de 3500 de euro pe luna pentru romani! Cine vrea sa lucreze in mall-urile din Londra sau Stockholm?

O firmă de recrutare este în căutare de vânzători de produse de cosmetice de lux, în mall-uri din centrul Londrei sau Stockholm.

Potrivit anunțului postat pe eJobs, venitul mediu pe care îl poți obține este cuprins între 1.400 de euro și aproape 3.500 de euro pe lună.

„Pentru a aplica la acest job, nu este necesar să ai experienţă în vânzări. Candidatul ideal este ambiţios, sociabil, automotivat, cunoaște limba engleză la nivel conversațional și doreşte să lucreze în afara ţării.

Persoanele care vor fi selectate vor lucra full time timp de şase zile pe săptămână. Ele vor promova și vinde produse cosmetice de lux în mall-uri din centrul Londrei sau Suediei”, se mai precizează în anunț.

Se promite și cazare gratuită pentru perioada de început. De asemenea, compania asigură și traning profesional și comisioane din vânzări cifrate între 20 și 27%. Mai multe detalii găsiți – AICI

Un alt anunț interesant pentru cei care vor să lucreze în străinătate vine de la o agenție care caută angajați pentru vase de croazieră. Se caută de la personal pentru restaurantele și magazinele de pe vase, până la fotograf, DJ, fotograf sau cameriste. Detalii găsiți – AICI

Contractul este pentru o perioadă cuprinsă între 6 și 9 luni, cu posibilitatea reînoirii. Vacanța este de două luni între contracte.

Salariile sunt în funcție de postul obținut, dar și de itenerariul vaselor sau sezon. Se oferă cazare în cabine de 1 sau 2 persoane, masă și servicii medicale.

Trebuie să aveți minim 21 de ani, „atitudine pozitivă, spirit de inițiativă, abilității în relații cu clientul, comunicare și lucru în echipă, entuziasm, dornic de a experimenta și de a evolua în toate aspectele, personal și profesional”. Detalii găsiți – AICI

Sursa: Gereatnews.ro/ FOTO: StockSnap/Pixabay.com

Aboneaza-te la Podcastul BANUL