Wizz Air face angajari masive in Romania

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, sesiunile de recrutare vor avea loc în cinci oraşe din România, respectiv Iaşi, Cluj-Napoca, Craiova, Bucureşti şi Timişoara. Sesiunile sunt de tip ‘Open Day’ pentru însoţitori de zbor, ceea ce înseamnă că orice persoană care îndeplineşte condiţiile menţionate de Wizz Air se poate prezenta la interviurile organizate de companie.

‘În România, echipa în continuă creştere a Wizz Air numără în prezent peste 750 de membri de echipaj, iar în 2018, echipa locală se va extinde la peste 830 de membri care vor opera de la şapte baze din România, iar flota va număra 24 de aeronave moderne, de tip Airbus A320 şi A321. Prin campania #IamWIZZcrew, WIZZ facilitează accesul oricărei persoane interesate să dezvolte o carieră în cadrul companiei şi să descopere şi mai multe informaţii despre WIZZ. În acelaşi timp, cei care îşi doresc să se alăture echipei fie ca piloţi, fie ca însoţitori de zbor vor primi sfaturi şi sugestii de la angajaţi’, se menţionează în comunicat.

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 86 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 550 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 144 de destinaţii din 43 de ţări.

Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ şi este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 şi FTSE All-Shares. Wizz Air este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transporturilor Aeriene (IATA) şi a Operational Safety Audit (IOSA), companie de referinţă la nivel global în ceea ce priveşte recunoaşterea siguranţei companiilor aeriene.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL