Cat costa sa-ti faci vacanta de iarna la Poiana Brasov? Ca-n Austria!

Poiana Braşov îşi păstrează renumele de cea mai scumpă staţiune din România. Ofertele pentru vacanţele de Crăciun şi de Revelion costă cât unele similare din staţiuni austriece. Chiar şi aşa, cea mai mare parte a locurilor este deja rezervată.

În Poiana Braşov sunt rezervate mai bine de trei sferturi din locurile de cazare. Într-un hotel de patru stele, pachetele de Crăciun pornesc de la 359 de euro de persoană, pentru cinci nopţi de cazare, cu mic dejun, cină şi petreceri.

Pentru Revelion, preţul poate ajunge şi la aproape 1.000 de euro pentru şase nopţi de cazare, mic dejun, cină şi evenimente festive.

„Avem biliard, hokey, tenis de masă. Cei mari se pot relaxa la centrul de saună, piscină, fitness, schi”, spune Mirabela Bârsan, şef recepţie hotel.

„Una din noutățile pachetului de servicii turistice din acest an este complexul din 7 camere special gândite pentru jocul de evadare. Vorbim de echipe din maxim șapte persoane, care trebuie să lucreze împreună pentru a afla de exemplu că dintr-o cameră în alta poți trece printr-un dulap”, relatează Claudiu Loghin, reporter.

Preţurile din Poiana Braşov sunt aproape cât cele pentru o vacanţă în Austria. Într-o staţiune de acolo, pachetul pentru Crăciun, cu cinci nopţi de cazare în hotel de patru stele, se vinde cu 455 de euro de persoană. Pentru Revelion, preţul este de 740 de euro de persoană.

Localuri din Iaşi care organizează petreceri de revelion au vândut deja toate locurile, în doar câteva zile.

Am pregătit o super ofertă anul acesta, biletele pleacă de la 350 de lei şi variază până la 400 de lei pentru grupuri”, spune Mihai Chiperi, manager restaurant.

Şi în Timişoara, patronii de restaurante au pregătit evenimente speciale.

O să avem o tematică James Bond, Royal Casino. Va fi o seară plină de surprize, în compania trupei Fellings. Avem disponibile 350 de bilete”, spune Radu Benea, patron sală de evenimente.

Pentru o astfel de seară, fiecare participant plăteşte 500 de lei.

 

Sursa: Digi24.ro

Aboneaza-te la Podcastul BANUL