Aeroportul Internațional Iași a atins un milion de pasageri în doar șase luni. Alexe: ”Aceste rezultate sunt cea mai bună dovadă că dezvoltarea aeroportului decurge așa cum trebuie”

Aeroportul Internațional Iași atinge un milion de pasageri în primele șase luni ale acestui an, cu două luni mai devreme decât anul trecut.

Costel Alexe, Președintele CJ Iași: „Pentru prima dată în istoria sa, Aeroportul Internațional Iași atinge un milion de pasageri îmbarcați și debarcați în primele șase luni din an, cu două luni mai devreme decât anul trecut”.

„Ne-am obșinuit să descriem Aeroportul Internațional Iași prin termenul record, iar acest lucru nu face decât să demonstreze că viziunea de dezvoltare și activitatea echipei conduc aeroportul în direcția bună. Am depășit orice așteptare și orice statistică ce estima că vom recupera traficul de pasageri de dinaintea pandemiei abia în 2026. Noi am reușit asta în mai puțin de doi ani, iar de la zi la zi, de la lună la lună, cifrele cresc. Aceste rezultate sunt cea mai bună dovadă că dezvoltarea aeroportului decurge așa cum trebuie”, a spus liberalul.

„Prioritizăm acum finalizarea lucrărilor la viitorul terminal T4, ceea ce va consolida poziția aeroportului ca pilon regional de dezvoltare. Bun venit la Iași pasagerului cu numărul 1 milion, din anul 2023”, a transmis Costel Alexe.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL