Pleaca omul vostru, vine al nostru: Posta Romana are un nou director general

Rareş Stanciu este, de luni, noul director general interimar al Poştei Române, pentru un mandat de patru luni, după ce mandatul lui Andrei Stănescu a expirat duminică, urmând ca în cel mai scurt timp să fie desemnat un titular permanent, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Poştei Române.

Pe data de 24 septembrie 2017 a expirat mandatul de director general interimar al lui Andrei Stănescu, au declarat, pentru Mediafax, reprezentanţii Poştei Române.

Stănescu s-a întors la funcţia de director executiv al Direcţiei Executive Juridice, Control şi Resurse Umane, post pe care îl ocupă din februarie 2013, potrivit CV-ului publicat.

„Conform hotărârii Consiliului de Administraţie al Poştei Române din data de 20 septembrie, începând cu data de 25 septembrie 2017, Rareş Stanciu este numit director general interimar, pe o perioadă de patru luni sau până la ocuparea funcţiei, în baza procesului de recrutare care se află în derulare”, au precizat reprezentanţii companiei.

Procedura de recrutare şi selecţie a directorului general al Poştei Române a fost atribuită unei firme de recrutare, conform prevederilor OUG 109/2011 privind ordonanţa corporativă a întreprinderilor.

„În foarte scurt timp, Poşta Română va avea un director general plin”, au menţionat reprezentanţii companiei.

Ministrul Comunicaţiilor, Lucian Şova, a cerut, pe 11 septembrie, demisia membrilor Consiliului de Administraţie al Poştei Române şi a directorului general interimar, Andrei Stănescu, „din cauza managementului defectuos din ultimul an”.

Andrei Stănescu a declarat pe 11 septembrie că nu ştie de ce ministrul Şova îi cere demisia cu zece zile înainte să-i expire mandatul, că nu îşi dă demisia şi că îşi va depune candidatura pentru postul de director general.

Sursa: Mediafax

Aboneaza-te la Podcastul BANUL