Explicatii oficiale: De ce acelasi produs e mai scump la Lidl in Romania decat la Lidl in Olanda?

Un utilizator de Facebook le-a reproșat reprezentanților Lidl că același produs este mai scump în România decât în Olanda.

Este vorba despre unul dintre produsele din gama Deluxe, anume „Jamón Serrano Reserva”. Utilizatorul de Facebook a prezentat o imagine care dovedește că în Olanda prețul este de circa 50 de euro – aproximativ 250 de lei.

Ei bine, în România același produs costă 299 de lei, conform site-ului oficial al Lidl.

Reprezentanții Lidl nu au negat că produsul este mai scump în Romania decât în Olanda, însă ei au precizat că „în ultima perioadă asistăm la o fluctuație a disponibilității materiilor prime, la creșterea constantă a prețurilor acestora, la creșterea inflației atât în România, cât și la nivel european, precum și la creșterea prețurilor pentru energie și combustibili”.

Reacția LIDL:

„Dorim să te asigurăm că Lidl România depune în permanență toate eforturile pentru a-și respecta promisiunea făcută clienților, de a oferi produse la cel mai bun raport calitate-preț.

În egală măsură, venim în întâmpinarea clienților noștri cu o gamă variată de produse de calitate și proaspete la prețuri Lidl, precum și promoții și oferte atractive.

Cu toate că, în ultima perioadă asistăm la o fluctuație a disponibilității materiilor prime, la creșterea constantă a prețurilor acestora, la creșterea inflației atât în România, cât și la nivel european, precum și la creșterea prețurilor pentru energie și combustibili, noi, Lidl România, continuăm să oferim cel mai bun raport calitate-preț cu care v-am obișnuit.

Te așteptăm în continuare în magazinele noastre și vă asigurăm că echipa Lidl România este în permanență preocupată de a oferi nu doar produse ieftine, ci produse ieftine de o calitate foarte bună, proaspete și într-o gamă pe placul clienților noștri. O zi frumoasă!”.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL