Tulcea: Finanțare PNI Anghel Saligny de peste 10 milioane de euro pentru modernizarea infrastructurii rutiere, canalizare și distribuție a gazelor

În prezența Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian Ioan Veștea, câțiva edili tulceni au semnat contracte de finanțare pentru lucrări de maximă importanță în localitățile lor.

,,Pentru municipiul Tulcea, primarul Ștefan Ilie și ministrul Adrian Ioan Veștea au semnat un contract de finanțare în valoare totală de 4.969.506 Euro. Bani nerambursabili care vor fi folosiți la asfaltări în Zona Est a municipiului, Etapa 1: străzile 24 Ianuarie, Cuza Vodă, Armeană, Concordiei, Avram Iancu, Sălciilor, Mihai Viteazu, Rahovei, Traian Vuia, Nicolae Bălcescu, George Georgescu, Plugarilor (Tronson 2), Primăverii, Prislav și Gloriei* – (*piatră cubică nouă, pentru trafic rutier și pietonal).”, transmite PNL Tulcea într-un comunicat de presă.

De față la eveniment, deputatul George Șișcu scrie pe pagina sa de facebook:  ,,Vorbim despre o serie de investiții destinate unor lucrări de strictă necesitate pentru localitățile noastre, prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>. Municipiul Tulcea va beneficia prin noul contract semnat de încă 5 milioane de euro pentru asfaltări, continuând astfel în ritm susținut refacerea din temelii a infrastructurii rutiere din orașul reședință de județ, o întreprindere fără precedent la o asemenea scară pe care colegul meu Ștefan ILIE și-a asumat-o cu multă determinare.”

Citește și:   Constanța: A fost făcută recepția lucrărilor de reabilitare a Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu din Medgidia
Comuna Greci implementează cu 6,6 milioane de euro, fonduri semnate la Crișan, un proiect pentru distribuția gazelor naturale în această comunitate. Să ducem gazul românesc în toate localitățile noastre este un proiect asumat de echipa liberală la nivel național, iar acum am început să facem pași hotărâți.

La Somova, aproape 2 milioane de euro din fonduri guvernamentale vor fi investite în extinderea rețelei de canalizare.

,,Îi felicit pe colegii mei primari pentru aceste proiecte, dar și celelalte semnate deja și aflate în diverse faze de implementare. Sunt zeci de milioane de euro pe care le investim din fonduri naționale și europene pentru bunăstarea fiecărui tulcean din toate comunitățile noastre. Le urez mult succes tuturor în derularea acestor contracte și îi asigur de tot sprijinul meu și mai departe!”, mai transmite deputatul George Șișcu pe pagina sa de facebook.