Dupa ce au ingropat Realitatea in datorii Elan, Ghita si Vantu fac front comun cu Dragnea pentru a inchide postul tv!

In mod suspect dupa ce timp de cateva saptamani au inceput sa apara la orizont fostii proprietari ai televiziunii Realitatea TV, cei care au ingropat postul rand pe rand in datorii catre creditori inchipuiti si mai ales catre stat, iata ca Liviu Dragnea face front comun cu acestia si le face jocurile cu scopul de a scapa de Realitatea TV.

Surse din conducerea ANAF si PSD au declarat marti seara pentru Realitatea TV despre presiunile teribile pe care Liviu Dragnea le face asupra colaboratorilor, in efortul sau de a determina inchiderea postului nostru de televiziune. Teodorovici, Misa, SOV si Schwarzenberg, printre cei folositi impotriva primei televiziuni de stiri din Romania. La nivelul ANAF este de notorietate ca principalul motiv pentru schimbarea Mirelei Calugareanu a fost tocmai refuzul de a executa dispozitiile lui Dragnea, iar aducerea ca nou sef a fostului ministru Ionut Misa ar fi o masura prin care Dragnea spera sa forteze mana ministrului Eugen Teodorovici, fiind cunoscuta relatia de adversitate dintre acesta si Ionut Misa.

Surse din conducerea PSD ne au declarat ca una dintre conditiile numirii fiecaruia dintre cei doi a fost legata de obligativitatea de a gasi metode pentru oprirea functionarii Realitatea TV.

Un alt canal prin care Dragnea face presiuni publice asupra Realitatea este reprezentat de catre doi fosti implicati in activitatea Realitatea, Sorin Ovidiu Vantu si respectiv Elan Schwarzenberg.

Cu SOV, aflat azi in puscarie si in fata altor condamnari viitoare, Dragnea tine legatura prin cunoscutul avocat M.N., care i-a reprezentat pe cei doi in procese.

Relatia lui Dragnea cu Elan Schwarzenberg este veche, evreul dat in urmarire generala si refugiat in Israel fiind considerat „bidonul” afacerilor lui Dragnea din Brazilia. Celor 2 mentionati mai sus Dragnea le-a promis sprijin in justitie in perioada urmatoare, in schimbul pozitiilor publice anti Realitatea TV.

sursa: realitatea.net

Aboneaza-te la Podcastul BANUL