Util: Produse noi pe piata romaneasca, anuntate de CEC Bank

„Noi în cadrul băncii avem un mix flexbil de garanţii şi putem să luăm în garanţie atât imobiliare, cât şi garanţii mobiliare, dar şi scrisori emise de Fondul de Garantare. Pe de altă parte, aceste scrisori emise de Fondul de Garantare versus IMM Invest au şi un preţ“, anunta Adina Călin, director produse, CEC Bank.

Băncile au capacitatea de a crea produse de finanţare similare cu Rural Invest, IMM Prod, Garant Construct şi Innovation, dar nu vor putea fi la acelaşi preţ,  a spus Adina Călin (foto), director produse, CEC Bank, în cadrul Conferinţei ZF Investiţi în România, organizată de Ziarul Financiar în parteneriat cu CEC Bank, la Timişoara.

„Avem capacitatea să creăm ceva similar, nu aş putea spune în momentul acesta că vom putea crea ceva similar la acelaşi preţ. Noi în cadrul băncii avem un mix flexbil de garanţii şi putem să luăm în garanţie atât imobiliare, cât şi garanţii mobiliare, dar şi scrisori emise de Fondul de Garantare. Pe de altă parte, aceste scrisori emise de Fondul de Garantare versus IMM Invest au şi un preţ din partea Fondului de Garantare“, a spus Adina Călin.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL