Premiera in Romania: Bonusuri la telefonia mobila, indiferent de retea!

Utilizatorii serviciilor de date mobile se pot bucura din plin în această perioadă de bonusuri în cea mai rapidă rețea mobilă din România, după ce Vodafone România a lansat noua campanie de Crăciun, care le oferă tuturor persoanelor fizice bonusuri în funcție de traficul de date consumat, indiferent de rețeaua pe care o folosesc.

Pentru a beneficia de bonus, clienţii oricărei reţele mobile trebuie să descarce aplicaţia NetPrimeşti, special creată pentru măsurarea traficului de date. Odată instalată, aplicaţia va contoriza consumul realizat de utilizator în reţeaua proprie. Bonusul de date este acumulat în aplicaţie timp de 14 zile, după care devine disponibil şi poate fi folosit pe o Cartelă Vodafone.Ca să îl poată accesa, utilizatorul trebuie să introducă în aplicaţie un număr de Cartelă Vodafone, fie că este unul nou sau deja existent în reţeaua Supernet 4.5G. După ce introduce numărul, utilizatorul primeşte de asemenea 30.000 MB bonus de pornire.

Pe baza aceluiaşi mecanism promovat de Vodafone Româniaîncă din primăvară, clienţii înscrişi deja în campania Net Foloseşti, Net Primeşti vor continua să primească bonusuri de până la 30.000 MB la fiecare 28 de zile. Mai mult, Vodafone România oferă tuturor posibilitatea de a înrola o altă persoană în campania Net Foloseşti, Net Primeşti, pentru acest lucru fiind nevoie să acceseze pagina www.vodafone.ro/netprimesti. În campanie poate fi înscrisă orice persoană, indiferent de tipul de serviciu pe care îl foloseşte – cartelă preplătită sau abonament – şi de reţea. Bonusurile de date pot fi folosite de persoanele înrolate astfel pe o Cartelă Vodafone.

În luna octombrie, Vodafone România a fost desemnată cea mai rapidă reţea mobilă din ţară, potrivit testelor efectuate de utilizatorii de date mobile din România în trimestrul trei al anului 2017, cu ajutorul Speedtest by Ookla, cea mai populară aplicaţie de testare a vitezei de internet din lume. Rezultatele a peste 250.000 de teste din perioada iulie-septembrie 2017 efectuate de utilizatori arată că reţeaua Vodafone România oferă cele mai mari viteze medii de descărcare a datelor mobile, cele mai mari viteze medii de încărcare a datelor mobile, precum şi cea mai mică latenţă de transmisie a datelor mobile. Vodafone România a fost certificată ca fiind cea mai rapidă reţea de date mobile din ţară şi pentru al doilea şi al treilea trimestru din 2016, potrivit testelor efectuate de utilizatorii aplicaţiei Speedtest by Ookla.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL