O noua investitie uriasa in Transilvania: 400 de oameni vor lucra aici

Matei Cristian, primarul Municipiului Turda, a anunțat încă o investiție care va oferi noi 400 de locuri de muncă la Turda.

“Construirea fabricii de medicamente STADA România – în linie dreaptă!

Datorită poziției logistice strategice și infrastructurii bine dezvoltate, Turda a fost alegerea perfectă pentru construcția acestei facilități moderne, care va oferi aproximativ 400 de locuri de muncă. Ca întotdeauna, ne străduim să oferim sprijinul necesar pentru ca lucrările să decurgă fără probleme și suntem mândri să vedem cum aceste eforturi se materializează.

Fabrica STADA este un exemplu de sustenabilitate și inovație în construcții utilizând tehnologie de ultimă generație și o gamă de facilități sustenabile, cum ar fi panouri solare fotovoltaice, sisteme termice solare și acoperișuri verzi pentru a menține temperatura stabilă. Această investiție este un pas important către un viitor mai durabil și ne dorim ca această fabrică să devină un exemplu pentru alți investitori.

Terenul achiziționat de 100.000 mp permite extinderea ulterioară a facilităților de producție, pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare continuă a companiei STADA. Împreună, dorim să contribuim la îmbunătățirea calității vieții prin crearea de noi locuri de muncă și dezvoltarea economiei locale.

Astfel, construirea fabricii de medicamente STADA este un mare câștig pentru orașul nostru și ne dorim ca această investiție să prospere și să contribuie la dezvoltarea durabilă și la crearea de oportunități pentru toți locuitorii noștri” a declarat primarul liberal pe pagina sa de Facebook.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL