Premierul Tudose anunta ca o mare companie americana deschide o fabrica de armament in Romania!

După întâlnirea cu sSecretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, premierul Mihai Tudose a făcut un anunţ în premieră: o firmă ameriană va produce armament în România, urmând ca marţi să fie semnat contractul în acest sens. 

Mihai Tudose a mai afirmat că a avut o discuţie foarte bună despre prezenţa în teatrele de operaţiuni şi despre colaboarea dintre România şi NATO în privinţa asigurării securităţii europene.

De asemenea, premierul Tudose a afirmat că face un anunţ în premieră: „Mâine semnăm un contract important cu firma americană care va produce armament în România, în colaborare cu o firmă română”.

„Îi mulțumesc și pe această cale pentru vizita în România, pentru alegerea Bucureștiului ca loc de desfășurare a Adunării Parlamentare NATO. O considerăm ca pe o declarație a Alianței despre ceea ce înseamnă România pentru NATO, dar și ceea ce înseamnă NATO pentru noi”, a declarat șeful Executivului

Jens Stoltenberg a afirmat că este recunoscător României pentru contribuţiile aduse în cadrul NATO.

Secretarul general al NATO a avut luni la Vila Lac 1 o întrevedere cu prim-ministrul Mihai Tudose. Stoltenberg a fost întâmpinat de șeful Executivului pe platoul din fața Vilei Lac 1.

Înainte de intrarea la reuniune, cei doi oficiali și-au strâns mâinile și au făcut fotografii oficiale.

Întrevederea este urmată de un dejun de lucru oferit de premierul Tudose în onoarea secretarului general al NATO, scrie Agerpres.

Jens Stoltenberg se află în România cu ocazia Adunării Parlamentare a NATO, care are loc la București.

Sursa: Realitatea.net

Aboneaza-te la Podcastul BANUL