Un gigant american in domeniul sportului intra pe piata din Romania!

Gigantul american de articole sportive Under Armour, al doilea în domeniu din SUA, după Nike, intră în România cu două magazine proprii care vor fi deschise în centrele comerciale bucureștene Băneasa Shopping City și Mega Mall, scrie Profit.ro.

Brandul american intră pe piața locală printr-o firmă care deține drepturile de distribuire a produselor Under Armour și care a angajat deja personal în România care să se ocupe de campanii de retail marketing și social media pentru Under Armour.

Reprezentanți ai firmei având dreptul de distribuție au declarat pentru Profit.ro că magazinele vor fi deschise până la sfârșitul acestui an și vor comercializa exclusiv articole sub brandul Under Armour, magazinele care urmează să fie deschise fiind de tipul monobrand stores.

La acest moment, brandul Under Armour poate fi cumpărat în România doar prin intermediul unor retaileri online. Brandul a fost fondat în 1996 și aparține unui tânăr de 45 de ani, Kevin Plank, astăzi cu o avere de 1,6 miliarde dolari.

Sursa: Profit.ro

Aboneaza-te la Podcastul BANUL