“Experta financiara” a barbatilor celebri si bogati da in judecata ASF pentru ca nu-i mai ajunge banul…

Ajunsa celebra pe malurile Dambovitei dupa ce presa tabloida a prins-o in fapt din postura de insotitoare a unor domni bogati, unii chiar casatoriti, Carmen Silvia Badanoiu a fost plasata in functia de expert responsabil supraveghere la Autoritatea de Supraveghere Financiara, adica ASF. Stiti… institutia aia care ar trebui se reglementeze domeniul asigurarilor, dar de fapt este o umbrela pentru rude, amante si alte categorii de protejati.

Pe lista scurta prezentata in media retinem pe  Marian Ionescu, liderul Directia V, Remus Truica, gruzinul Amiran Dzanashvili (fost proprietar de cazinouri in Bucuresti, retinut de curand in dosarul de proxenetism al lui Sile Camataru) sau nelipsitul de pe orice lista serioasa – Adrian Mutu, scria acum cativa ani Can Can. Ea a avut o aventura si cu Alin Petrache, fiul celebrului Petrache din grupul Bittner-Petrache-Cocos care era legat si de Gabriel Oprea. In 2009 tanara era director de marketing al clubului Rapid numita de controversatul Fatih Taher unde castiga 42.000 de euro, mai mult decat jucatorii, iar apoi a lucrat la Senat la Gabriel Oprea, dar si la ROMATSA. Ea participa la sedintele UNPR alaturi de Gabriel Oprea (foto).

Dar iata un caz concret la ASF, cel al angajatei Carmen Silvia Badanoiu care lucreaza din 2016 la ASF si mai bine de jumatate de an (oct 2016-iunie 2017) a lucrat la Cabinetul vicepresedintelui sectorul Asigurari-Reasigurari. Doar ca in perioada respectiva, pozitia de vicepresedinte era vacanta (deci nu prea a avut sef direct). Din anul 2017 ocupa pozitia de „expert in management”, in interiorul institutiei facandu-se vorbire despre protectia pe care i-o asigura vicepresedintele Coca Constantinescu.

Conform declaratiei de avere Carmen Silvia Badanoiu are si un salariul corespunzator fiind de 180.522 lei in 2017, in scadere de la 242.100 lei in 2016.

Iata-ne in anul de gratie 2017 in care conform sistemului de bonusare din ASF, pe baza calificativelor date de seful direct, a primit calificativul bine de la Ovidiu Wlassopol, prim-vicepresedintele institutiei si noul sau sef. Dar BINE nu e bine pentru ca inseamna un bonus de „doar” 90% din salariu. Ca o nota aparte, surse demnde de incredere ne-au confirmat ca vicepresdintele Coca Constantinescu si-a dat lui insusi calificativul Exceptional, caruia ii este aferent un bonus de 130% din salariu.

Suparata ca nu-I mai ajunge banul, Carmen Silvia Badanoiu da in judecata ASF pentru acest calificativ. Tot sursele noastre demne de incredere ne-au declarant ca la nivelul institutiei este o teama generala de un eventual control care sa scoata la iveala pontajul expertei… in supraveghere.

 

 

Asa se face ca expert Carmen Silvia Badanoiu a depus contestatie la plangerea depusa de ASF in care era somata intr-o adresa din martie a.c. sa depuna documentele solicitate de ASF si inscrisurile doveditoare. La randul ei, in contestatie a cerut: Anularea fisei de evaluare profesionala aferenta anului 2017 si Obligarea ei la plata cheltuielilor de judecata avansate pentru solutionarea prezentei cauze!

 

 

 

Potrivit notei de intampinare, principalul motiv este legat de faptul ca notele /calificativele primite nu reflecta realitatea, ele fiind acordate pe alte criterii decat cele profesionale. Dupa cum se poate vedea Carmen Silvia Badanoiu prin avocatii sai invoca inclusiv perioada in care a lucrat ca expert in management la Cabinetul vicepresedintelui sectorul Asigurari-Reasigurari. In plus, sustine ea, evalurea nu s-a facut de seful direct, ci cu seful ierarhic.

Pe seama expertei de la ASF a tunat si a fugerat si fostul pesedist Marian Vanghelie:

„Stiti ca Gabriel Oprea ii lua elicopterul lui Ioan Niculae de la Zimnicea pentru a se plimba cu iubita? Mergeau la Tulcea.Cristina Badaloiu este aceea. Avea antemergator o motocicleta ca sa mearga lejer pana la coafor. Dupa a participat la arestarea lui Niculae,” a declarat la TVR fostul lider al PSD Marian Vanghelie.

„Fata asta era in masina cu Oprea cand a fost accidentul cu politistul”, a mai afirmat fostul lider PSD:

„Seful SRI venea la restaurantul Zaitonne chemat de Oprea unde statea cu concubina lui”, a sustinut Vanghelie.

„Am 3 ospatari  de acolo care au poze, Dar eu nu stiu de la ospatari”, a mai precizat el.

„Acum e angajata la ASF si s-a certat cu Gabriel Oprea care vrea sa o dea afara”, a mai declarat fostul primar de la sectorul 5.

 

Aboneaza-te la Podcastul BANUL