Lidl angajeaza in majoritatea oraselor din Romania. Vezi ce salarii ofera!

Lanțul de magazine Lidl face angajări în mai multe orașe din țară. Se caută de la vânzători până la șefi de magazine.

Anunțurile sunt pentru orașele Deva, Timișoara, Arad, Lugoj, București, Tarcău, Roșiorii de Vede, Pașcani, Brăila, Bârlad, Rădăuți, Satu Mare, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Piatra Neamț, Târgu Neamț, Târgu Mureș, Reghin, Sibiu, Cluj, Alba, Mureș, Maramureș, Odorheiu Secuiesc, Turnu Măgurele, Constanța, Sfântu Gheorghe și alte orașe pe care le puteți consulta LA ACEST LINK.

Întreaga listă de anunțuri de angajare la Lidl o găsiți AICI.

Compania de retail Lidl, care face parte din Grupul Schwarz, cu sediul in Neckarsulm, este unul dintre liderii companiilor care activeaza in retailul alimentar din Germania si Europa. Lidl este prezent in 30 de tari din toata lumea si opereaza aproximativ 10.000 de magazine si peste 140 de centre logistice in 27 de tari din Europa.

Lidl are aproximativ 215.000 de angajaţi si a fost desemnat Top Employer la nivel european.

În toamna anului trecut, Lidl a anunțat că a majorat salariul minim din companie cu 30%. Astfel, orice angajat cu normă întreagă, fie că lucrează în magazine sau în depozit, câş­tigă cel puţin 2.199 de lei brut (1.568 de lei net), sumă ce include şi bonurile de masă.

În primăvara anului trecut, salariul minim brut în cadrul companiei era de 1.697 de lei, sumă ce cuprinde şi bonurile de masă. Un lucrător comercial sau un lucrător din depozitele Lidl poate ajunge la un salariu de 2.999 de lei brut, cu tichete de masă incluse, spun oficialii companiei.

Lidl are un sistem de salarizare în trepte, astfel că în primii trei ani de activitate în companie salariul creşte automat în fiecare an. Discounterul german are în România în jur de 4.000 de salariaţi.

În ceea ce privește zilele de concediu, un angajat beneficiază în primul an de 21 de zile libere, de 23 în al doilea şi de 25 în al treilea.

Pe lângă beneficiile salariale, angajaţii Lidl România se bucură de pachete atractive de beneficii: asigurare medicală privată gratuită, iar membrii familiei acestora pot beneficia de oferte foarte avantajoase de servicii medicale, susţin oficialii companiei.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL