O companie romaneasca se extinde in 6 tari: Vrea sa cucereasca Europa!

Prezentă deja pe trei piețe, o companie românească lansează atacul către Europa. Aceasta face o mutare de proporții, care vizează nu mai puțin de șase state europene.

Lansat în anul 2006, de patru antreprenori locali, retailerul respectiv va ajunge, la finalul acestui an, la 187 de magazine în România, Republica Moldova și Bulgaria. În plus, el face pași mari către extinderea regională.

Retailerul de modă PPT Preţuri Pentru Tine va ajunge pe piețele altor şase state: Serbia, Bosnia & Herţegovina, Muntenegru, Albania, Ucraina şi Georgia.

„Compania este pregătită pentru intrarea pe pieţele învecinate, unde am iden­tificat o pătură de consu­matori cu aceleaşi caracte­ristici ca în România. Avem peste 30 de furnizori strategici din străinătate şi suntem în proces de dezvoltare a reţelei de furnizori locali şi extindere a gamei sortimentare. Strategia de expansiune presupune abor­darea ambelor segmente, atât magazinul de proximitate, cât şi comerţul modern, în oraşele medii şi mari“, a declarat Andrada Verdeş, CEO al grupului, conform Ziarul Financiar.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL