Au spart banul să-i satisfacă toate poftele, iar acum îi toarnă pe toți. Ce se ascunde în spatele denunțurilor fostei șefe AEP Ana Maria Pătru?

Politicienii fac rând la DNA să răspundă denunțurile vedetei de la Autoritatea Electorala Permanentă care făcea jocurile politicienilor indiferent de coloratură politică iar în schimb primea favoruri materiale care mai de care.

Publicația Curentul dezvăluie, într-un articol intitulat ”Ce nu a declarat Ana Maria Pătru în interviuri: i-a denunțat pe Liviu Dragnea și pe prietena ei Elena Udrea la DNA Ploiești”, că ”Ana Maria Pătru a scris denunțuri peste denunțuri încercând să-și ușureze situația juridică după ce procurorii i-au găsit în casă documente de cumpărături în valoare totală de 857.607,42 EURO, ea și soțul având venituri totale în perioada în care fuseseră făcute cheltuielile de doar 346.000 de EURO bani din care au mai și trăit”. Procurorii DNA au descoperit filiere intregi pe care Ana Maria Patru le exploata: politicieni, conducatori de institutii, jurnalisti, firme. Le invoca numele, vorbea in numele lor, facea aranjamente. Elena Udrea a facut o declaratie interesanta legata de retinerea Ana Mariei Patru, fosta sefa a Autoritatii Electorale, cu care pe vremuri era in relatii bune.

Trezorierul PSD, deputatul PSD de Argeș, Mircea Drăghici (foto), finul fostei șefe a Autorității Electorale, Ana Maria Pătru, este și el acuzat în dosarul în care aceasta a fost arestată. Reprezentanţii Parchetului General au precizat că numele trezorierului PSD, Mircea Drăghici, cel care a fost propus de social democraţi pentru funcţia de ministru al Transporturilor, apare în două dosare penale instrumentate de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Unul din ele a fost deschis după ce în presă au fost publicate informaţii potrivit cărora trezorierul PSD ar fi folosit în scop personal bani de la partid.

Potrivit Revista22 Ana Maria Patru și-a luat măsuri de precauție și pretinde ca l-ar fi inregistrat pe liderul PSD și că are ca dovadă suplimentară mesajele schimbate cu acesta. Singurul lucru neconfirmat este existenșta unui denunț formal pe numele lui Dragnea, așa cum Ana Maria Pătru a făcut în cazul Elenei Udrea. Dragnea s-a angajat să o apere public și i-a trimis avocați, arată revista22online.ro.

Aboneaza-te la Podcastul BANUL